Als ondernemer in de bouwsector ben je vast bekend met het fenomeen diefstal en vandalisme op de bouwplaats. Het is een hardnekkig probleem dat helaas niet vanzelf verdwijnt. Maar wat kun je er wel aan doen? Een effectieve manier om je bouwplaats te beschermen is door het inzetten van (mobiele) bouwplaatsbeveiliging. Maar hoe en waar regel je deze bouwplaatsbeveiliging? Dat laat je natuurlijk over aan Cyclops Security.

Wat is (mobiele) bouwplaatsbeveiliging?

Bouwplaatsbeveiliging houdt in dat je beveiligingsapparatuur tijdelijk plaatst op de bouwplaats om diefstal en vandalisme te voorkomen. Denk hierbij aan camera’s, alarmsystemen en toegangscontrole. Ook een smartalarm is een belangrijk onderdeel van deze beveiliging. Het voordeel van mobiele bouwplaatsbeveiliging is dat het flexibel inzetbaar is en je het gemakkelijk kunt verplaatsen naar verschillende plekken op de bouwplaats.

Waarom is bouwplaatsbeveiliging belangrijk?

Het beveiligen van je bouwplaats is van groot belang om diefstal en vandalisme te voorkomen. Naast de financiële schade die je loopt door verlies van materiaal en gereedschap, kan het ook vertraging in je projecten opleveren. Ook kunnen mensen die ongeoorloofd je bouwplaats betreden (ernstig) gewond raken. Mobiele bouwplaatsbeveiliging kan je helpen om deze problemen te voorkomen.

Hoe werkt Cyclops Security?

Cyclops Security is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwplaatsbeveiliging. Zij bieden verschillende oplossingen aan om je bouwplaats te beveiligen. Zo hebben zij bijvoorbeeld de Cyclops SmartCam, een slimme camera die automatisch beweging detecteert en direct een melding stuurt naar jouw telefoon. Daarnaast bieden zij ook het Cyclops Alarm System aan, dat je bouwplaats beveiligt met behulp van een draadloos alarmsysteem. Tot slot bieden zij ook toegangscontrole aan, waarmee je kunt bepalen wie wel of niet toegang heeft tot je bouwplaats.

De voordelen van Cyclops Security

Het inzetten van (mobiele) bouwplaatsbeveiliging van Cyclops Security biedt verschillende voordelen. Allereerst is het flexibel inzetbaar, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt verplaatsen naar verschillende plekken op de bouwplaats. Daarnaast zijn de beveiligingsoplossingen van Cyclops Security van hoge kwaliteit en eenvoudig te bedienen. Tot slot bieden zij ook een uitstekende service, waarbij zij je helpen met het installeren en onderhouden van de beveiligingsapparatuur.

Wat kun je zelf nog doen?

Zorg altijd dat je de bouwplaats aan het eind van de dag en op momenten dat er niemand is, goed is afgesloten met een hek en een stevig slot. Daarbij is het ook belangrijk om alle gereedschappen goed op te bergen in een afgesloten ruimte of ze mee te nemen van de bouwplaats. Sluit groter materieel goed af en neem de sleutels mee. Zijn er materialen geleverd? Dan is het een verstandige zet om deze goed af te dekken zodat nieuwsgierige mensen geen idee hebben van wat er precies staat.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen