Heb je een mooie boekenkast in je woning? Dan wil je natuurlijk makkelijk bij je boeken kunnen. De boekenkast ladders helpen daarbij.

Veelzijdige ladder

Ladders voor de boekenkast zijn een handig hulpmiddel voor je. Je plaatst deze ladder los tegen de boekenkast of je zet hem vast met een boekenkaststang. Aan deze stang haak je de ladder vast. Hiermee voorkom je dat je onderuitglijdt. 

Heb je een winkel met grote kasten voor bijvoorbeeld kleding? Dan heb je met deze ladder een handig hulpmiddel om je voorraad aan te vullen. Je gebruikt de ladder snel om even iets te pakken. Daarna berg je hem handig op zodat hij niet in de weg staat voor je klanten. Dat is wel zo handig toch?

Decoratieve ladder.

Wanneer je een mooie boekenkast in je woonkamer hebt dan moet daar wel een mooie ladder bijpassen. De van Eldik ladders worden gemaakt van dennenhout. Dat hout past eigenlijk bij iedere boekenkast. Je hebt zo een mooie aanvulling op je handige kast.

Verschillende maten

De boekenkastladder is verkrijgbaar in diverse lengtes. Je hebt ladders die beginnen bij 175 centimeter lengte. De langste ladders gaan over de 5 meter heen. Dan heb je het wel over een redelijk grote boekenkast natuurlijk. Echter voor een magazijn zijn deze ladders wel handig. De ladders zijn 37 centimeter breed. Wil je echter een ladder die breder is of smaller is dan worden deze ladders speciaal voor je op maat gemaakt. De optrede van de ladder, dat is de afstand die je telkens met iedere sport hoger komt, is 25 centimeter. Ook hiervoor geldt dat we je graag helpen wanneer deze afstand ander moet worden dan de standaard.

Van Eldik Ladders

Ook de ladders voor de boekenkast maken we in eigen huis. We produceren deze ladders in het voren. Hierdoor hebben we altijd een ruime voorraad van deze ladders klaarliggen. Dat betekent dat we je meestal direct kunnen helpen zodra je een ladder nodig hebt. Heb je vragen over de beste maat ladder voor jou specifieke situatie? Bel ons dan even, we hebben altijd een oplossing voor je. Of kom je liever langs in onze werkplaats om de meest geschikte ladder zelf uit te kiezen? Ook dat kan. Op werkdagen zijn we van 8 uur tot 17 uur aanwezig. Kom je liever een keer op zaterdag? Bel ons dan van tevoren om een afspraak in te plannen voor onze werkplaats.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen